CD en V volledige logo

Mee met Minou Esquenet

HET LAATSTE NIEUWS UIT BRUGGE

Ga mee op pad met Minou! Blijf op de hoogte van de meest recente initiatieven die Brugge vormgeven. Rechtstreeks vanuit het kabinet van schepen Minou Esquenet, vertegenwoordiger van CD&V Brugge. 

Brandende liefde

Deze week zagen we de vreselijke beelden van de brand in het Beursgebouw in Kopenhagen. Als schepen van Patrimoniumbeheer weet ik hoe sterk inwoners verbonden zijn met het patrimonium van hun stad.

Meer lezen

Onbemand is onbemind

De mini-bevraging die ik organiseerde op mijn Instagrampagina is duidelijk. Een grote meerderheid wil nog steeds aan loketten fysiek contact kunnen hebben met een loketbediende.

Meer lezen
Brusk installatie

Bouw BRUSK mooi op schema

Onze nieuwe Brugse tentoonstellingshal BRUSK krijgt steeds meer vorm. Ik ben trots op alle handen die dit groots bouwproject realiseren. Op de foto zie je de ‘scala grande’.

Meer lezen
Veggie Challenge met Patrick Devos

Doe ook mee met de VeggieChallenge

Peulvruchten zijn gezond en lekker, maar nog onbekend. Tijdens de Veggie Challenge in maart inspireren onze ambassadeur, chef Patrick Devos en meer dan 30 andere Brugse horecazaken ons om te proeven van heerlijke groente- en peulgerechten.

Meer lezen
Vloed

Bekijk hoe druk het in Brugge is

Sinds kort kan je via de website van Stad Brugge nagaan hoeveel volk er in en rond bepaalde winkelstraten aanwezig is. Zo kunnen we nog vlugger op de bal spelen en de veiligheid van iedereen verzekeren.

Meer lezen
Laadpunten in Vlaanderen

Brugge klassementsleider laadpalen

Nog net op de valreep van 2023 installeerden we samen met Batopin een bankautomaat in Lissewege. Geld afhalen in Lissewege was al jaren niet meer mogelijk. Daarom heb ik er alles aan gedaan om dit waar te maken in Lissewege.

Meer lezen